WAT WE DOEN BIJ LA BELLE JOURNÉE

 

U kunt bij ons terecht voor meerdere behandelingen. We bieden haarverlenging aan, met verschillende technieken: Keratine wax extensions, I-tip extensions, Double Hair strips (van Balmain), maar ook met de welbekende haarweften. Ook verzorgen we dames- en mannenhanden. Dames kunnen bij ons terecht voor een verzorgende behandeling, nagelverzorging (tips, gel, lakken). Voor de heren hebben we de MANicure ontwikkeld, een verzorgende behandeling speciaal voor heren.

 

Waar werken we mee

De hair extensions waar La Belle Journée mee werkt komen uit Azië, India en Brazilië. Al het haar waar we mee werken is van 100% echt mensenhaar. Dit haar is ‘Remy gesorteerd’, de haarschubben staan in dezelfde richting, waardoor het haar niet gaat klitten. Bovenop de intact gehouden schubbenlaag is een dunne beschermende siliconenlaag aangebracht. Dit is nodig om het haar mooier te laten glanzen en is verzorgend voor het haar. Hierdoor heb je altijd een perfecte valling tussen het eigen haar.

 

Het haar is oorspronkelijk zwart van kleur en is chemisch behandeld om het op de juiste haarkleur te krijgen zoals wij die hier in Europa hebben. Het haar kan door de siliconenlaag iets meer glanzen dan het eigen haar, maar na één of twee keer wassen is die glans minder en ziet het er erg natuurlijk en gezond uit. Dat klinkt allemaal heel logisch, maar als je ander haar zou nemen zie je pas het verschil! La Belle Journée heeft een ruime keus aan kleuren haar. Er is altijd een kleur te vinden die het beste past. Dat geldt ook voor de structuur van uw eigen haar. Vraag ons om advies, dan leggen we het uit en maken we samen de juiste keuzes!

 

Je kunt onze extensions vergelijken met de bekendere merken. Deze zijn echter behoorlijk prijzig. Wij laten je graag zien waarom wij ervan overtuigd zijn dat goede extensions betaalbaar kunnen zijn! We hebben drie verschillende structuren: Straight, Natural Wave en Curly.

 

Wij werken met een aantal merken zoals Original Socap en Balmain. Deze haarsoorten zijn afkomstig uit India. Ook het haar van Original Socap is Remy gesorteerd en heeft haarschubben. Onze verschillende merken hebben een eigen prijsklasse, waardoor je een keuze hebt.

 

Nagelverzorging/Nagelverlenging

Voor de nagelverzorging werken wij met het merk Magnetic gel en Magnetic acryl. Voor de afwerking van de nagels gebruiken we een hoogstaande nagellak van de merken Magnetic en O.P.I. Wilt u liever gel-lak dan kunt u kiezen uit diverse merken.

 

MANicure

La Belle Journée introduceert de Manicure voor de man, de MANicure. Een verzorgende en ontspannende behandeling. Even tijd voor jezelf. Bij ons zijn namelijk ook de mannen speciaal.

 

Hoe gaat de MANicure in zijn werk?

We beginnen met een ontspannend handbadje. Daarna volgt het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van losse velletjes langs de nagelwal. Je nagels worden geknipt en in model gevijld. Vervolgens verzorgen we de huid van de handen door er een voedende crème in te masseren.

Wil je een behandeling ‘de-luxe’, dan doen we hierna ook een paraffinepakking. Daar wordt je huid zacht van zodat je iedereen zonder schaamte de hand kunt schudden en je ontspannen de dag kunt vervolgen. Je zult verbaasd staan van het resultaat!

© 2015 La Belle Journée | Design by studioformats.nl | Webdevelopment by Frank Bloemink

Telefoonnummer

+31 6 24611990

Bankrekeningnummer

NL07 RABO 0181679280

Adres

Chrysanthenstraat 17

1441 HR Purmerend