OVER LA BELLE JOURNÉE

 

Ons boegbeeld Patricia van Ommen stelt zich graag aan u voor: Mijn naam is Patricia van Ommen, ik werk bij La Belle Journée. Bij La Belle Journée zet ik al mijn ervaring en deskundigheid in voor iedere klant. Ik geef advies en de behandeling die het beste bij de klant past.

 

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de schoonheidsbranche. Mijn specialisaties zijn nagelverzorging, haarverlenging en volumebehandelingen. In 2012 ben ik ook docent geworden bij een opleidingscentrum. Daar heb ik drie jaar les gegeven in het vak nagelverzorging en in haarverlengingen. Daarnaast ben ik altijd actief gebleven met klanten in de salon. Sinds 2015 heb ik besloten mij daar weer volledig op te gaan richten. Ik ga regelmatig naar schoonheidsbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. De branche is namelijk dynamisch en verandert snel!

 

Op het gebied van nagelverzorging houd ik me bezig met de verzorging van de natuurlijke nagel maar vooral met nagelverlenging en versteviging met gel of acryl en (tegenwoordig ook erg populair) gel-lak.

© 2015 La Belle Journée | Design by studioformats.nl | Webdevelopment by Frank Bloemink

Telefoonnummer

+31 6 24611990

Bankrekeningnummer

NL07 RABO 0181679280

Adres

Chrysanthenstraat 17

1441 HR Purmerend